Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Серпень » 20 » До Дня Незалежності України та Дня Прапора України
9:51 AM
До Дня Незалежності України та Дня Прапора України

Україна у просторі і часі

 

До 29-ої річниці Незалежності України центральна бібліотека Куяльницької ЦБС розгорнула в читацькій залі  патріотичну виставку-панораму «Україна у просторі і часі», на якій представлена література присвячена історії і сучасності нашої держави, українській мові, державним та народним символам країни, її видатним діячам, традиціям та обрядам нашого народу.

21 серпня до уваги користувачів бібліографом Іриною Пашорою був проведений тематичний огляд літератури «Незалежність: люди, роки, події».

Поціновувачів поезії зацікавив перегляд – поетична сповідь «Пригорнусь душею до Вкраїни», засміюсь, заплачу, помолюсь…». Завідувачка відділом обслуговування Олена Попова познайомила присутніх з найкращими ліричними творами відомих українських авторів, кожен із віршів яких – це признання у коханні рідній країні та її народу.

Запрошуємо користувачів завітати до бібліотеки і познайомитись з виставкою-панорамою!

Переглядів: 820 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz