Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Серпень » 27 » До Дня Незалежності України та Дня Прапора України
2:15 PM
До Дня Незалежності України та Дня Прапора України

"Моя маленька Батьківщина" на районному святі до Дня Незалежності України

 

21 серпня на великому районному святі до Дня Незалежності України і Дня Прапору України в селі Коси бібліотекарі спільно з відділом розвитку культури та туризму презентували громадськості краєзнавчо-туристичний портал «Моя маленька Батьківщина».

Центром експозиції був мобільний стенд «Куяльницька сільська рада. Подільський район. Одеська область» - велика карта нашої громади з сукупністю знаків, розставлених у певному порядку, який ненав’язливо, своєрідною мовою різнокольорових значків розповідав про мальовничі куточки краю та вказував на потенційні напрямки розвитку зеленого туризму, або цікаві історичні факти та місця, архітектурні та старовинні пам’ятки, або про видатних людей нашої громади, які залишили свій слід в історії сіл.

Головний спеціаліст відділу розвитку культури та туризму Наталія Мокряк представила присутнім  фотостенд з рекреаційними зонами Подільщини "Пам’ятки нашого краю», які зберіглися з найдавніших часів,  та познайомила з майбутніми туристичними маршрутами на виставці-презентації «Зелений туризм як різновид підприємницької діяльності в сільській місцевості», запропонувавши усім бажаючим тематичні буклети.

Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан розповіла гостям свята про непересічних земляків, звитяжців війни та праці, які творили історію нашого краю.

Особливою увагу цього дня користувалась книжкова виставка «По кому дзвонять дзвони», присвячена 8-ми воїнам-землякам, які загинули в АТО на Сході України.

Сподобався присутнім і створений центральною бібліотекою
відеоролик «Подільщина- моя маленька Батьківщина», який продемонструвала завідувачка дитячою бібліотекою Олена Зінченко, з цікавими родзинками історії нашого краю. 

А  ще головний стенд став успішною фотозоною для всіх бажаючих.

Якщо скласти маленькі Батьківщини кожного з тих, хто залишився на кадрі фотографа – вийде велика Куяльницька сільська громада, а якщо скласти всі відомості, зібрані бібліотекарами та спеціалістами відділу розвитку культури та туризму для експозицій порталу - вийде справжня краєзнавча енциклопедія, якої в нас поки не має.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 575 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz