Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Серпень » 27 » До Дня Незалежності України
11:38 AM
До Дня Незалежності України

До Дня народження держави

 

Широко та масштабно пройшло свято до Дня Незалежності України та Дня Прапора України в Куяльницькій сільській об’єднаній територіальній громаді в мальовничому селі Коси, куди зїхались численні делегації з усіх старостинських округів  та поважні гості.

Значний внесок у проведення  внесли бібліотекарі Куяльницької ЦБС, які спільно з клубними працівниками презентували свої старостинські округи, роблячи акцент на туристичній привабливості своїх сіл, їх історико-культурних родзинках. Працівники  центральної та центральної дитячої бібліотек на чолі з директором Світланою Дюгаєвою та спеціаліст відділу розвитку культури та туризму Наталія Мокряк підготували до свята вуличний стенд-візитку Куяльницької громади та книжкову виставку «День народження держави».

Заходи до Дня Незалежності України та Дня Прапора тривали протягом трьох днів в усіх бібліотечних закладах системи. Так, в Качурівській сільській бібліотеці зібралися читачі на годину державності «Нема ціни святині дорогій», в Гоноратській бібліотеці пройшла презентація книжкової виставки "Усе моє, що зветься Україна", в бібліотеці села Куяльник  - подорож в історію "Жовто-блакитний символ України" та святковий ранок "Україна – Батьківщина, я її мала частина", в Станіславській сільській бібліотеці  - флешмоб «Прапор миру, вірності і волі». Бібліотекар села Глибочок підготувала для читачів виставку-інсталяцію "Україна - рідний край, про це пам'ятай", а в бібліотеці села Малий Фонтан відбувся відеоперегляд "Символи, які об'єднують". 

В центральній бібліотеці зібрались поети Подільського району та міста на літературно-поетичний вечір «Квітуй, Україно, прекрасна державо, багата і щедра святая земля», протягом якого в бібліотечній залі лунали поезії, присвячені Україні та рідному краю.

По закінченні літературного вечора творчі люди району підтримали пропозицію бібліотекарів залишитись на перегляд кінострічки українського режисера «Рівень чорного» Валентина Васяновича, яка була національним кандидатом на премію «Оскар», яка стала заключним фільмом другого Фестивалю європейського кіно, що тривав в бібліотеці з 1 по 22 серпня.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 539 | Додав: Olga | Теги: свято | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz