Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Серпень » 26 » До Дня Незалежності України
6:57 PM
До Дня Незалежності України

"Наша Україна - єдина родина, народу вільного земля"

 

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України  23 серпня в центральній районній бібліотеці пройшов літературний вечір-зустріч з творчими людьми нашого району "Наша Україна - єдина родина, народу вільного земля". 

Ведуча зустрічі, завідувачка відділом обслуговування користувачів Олена Попова поділилась з присутніми цікавими фактами про історію створення державної символіки. Бібліотекар Інтернет-центру Ольга Волкунович презентувала створений нашими бібліотекарями відеоролик "Нашого цвіту по всьому світу", який отримав гідну оцінку на бібліотечному вечорі і мотивує до гордості за свою націю та її талановитих людей.

Поетична сторінка літературного вечора, як завжди, була насиченою та цікавою. Кожен з присутніх на заході поетів зачитав свої улюблені вірші про Україну і про свою маленьку батьківщину. Так, поетеса з села Новоселівка Валентина Мельниченко представила на розсуд присутніх новий вірш "Славні жіночки - україночки", мешканець села Климентеве Григорій Колесов - вірш "Здесь родина моя", подільчанин Іван Янчевський зачитав ряд власних віршів "Виріс я на Україні", "Місто Котовськ", Віктор Яковенко - вірш "Весна в Україні", Катерина Синько - вірші "Осінь" та "Україна", а Степан Черноволюк навіть заспівав гімн про рідне село Любомирку, чим викликав бурю овацій у своїх колег по перу. І, як завжди, сповнені оптимізму і любові до життя, звучали вірші від Олександра Корембліта.

Кожен з присутніх мав змогу висловити свої думки та почути один одного. Такі зустрічі завжди проходять у теплій дружній атмосфері і проникненні любов'ю до рідної землі, до своєї країни.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 656 | Додав: Olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz