Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Серпень » 26 » До Дня Незалежності України
4:57 PM
До Дня Незалежності України

В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна і сильна

 

24 серпня в центральній районній бібліотеці відбувся літературно–музичний вечір «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна і сильна», присвячений Дню Незалежності України.

На вечорі були присутні районні поети, члени літературного салону "Бестселер": Гожа Л., Черновалюк С., Чернега С., Шестова Ю., Крутцева Н.,Барсукова В., Олійниченко І., Мельниченко В. та поети літературного об’єднання «Промінь»: Нізовцов М., Корембліт О. Були запрошені  Кодимська поетеса Надія Птаха та поетеса з міста Балта Божедом Галина.
Патріотично і натхненно  розповіла присутнім про борців за волю й незалежність України, відомих письменників Тараса Шевченка, Івана Франка, Олександра Олеся, Василя Симоненка, Ліну Костенко, Вавсиля Стуса  завідуюча  відділом обслуговування  Попова О. В., звертаючись до тематичної виставки «Моя земля - Незалежна Україна».
Бібліотекарем Інтернет-центру Вербицькою І. С.  була представлена  відео–презентація на тему «Україна в роки Незалежності», метою якої було ознайомлення присутніх гостей із здобутками України в роки її  Незалежності.
З великим натхненням вечір продовжили вірші присутніх поетів. Вони прославляли нашу неньку Україну, її незалежність, відкликались на сучасні події.  
На протязі всього вечора Надія Птаха виконувала свої авторські пісні, присвячені рідній Україні, і подарувала бібліотеці збірку своєї поезії  «Слід моєї долі».
І довго в стінах бібліотеки лунав патріотичний дух Незалежності.
 
Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС. На блозі ЦБС читайте також про заходи до Дня Незалежності, які відбулися в бібліотеках села Липецьке та села Гидирим.
Переглядів: 953 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz