Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Квітень » 19 » До Дня навколишнього середовища
12:07 PM
До Дня навколишнього середовища

Ми люди - поки є природи

 

18 квітня до Дня навколишнього середовища в рамках районної бібліотечної екологічної програми "Котовщина на долонях турботи" працівники центральної районної бібліотеки завітали в гості до ліцеїстів Котовського професійного ліцею (майстер групи Олексій Янкевич) з екологічним калейдоскопом «Світ, котрий потрібно прийняти й любити».

Сучасна людина має над  природою велику владу, оскільки навчилася користуватися її багатствами, але при цьому може завдати і значної шкоди. Але ж люди – вінець природи – наділені розумом і повинні дбати про майбутнє  планети та своїх нащадків. Нам треба вчитися слухати голос природи, розуміти її мову, читати «велику книгу природи», аби не занапастити себе й життя на землі. Про це розповіли присутнім ліцеїстам бібліотекарі Людмила Лук’янчук та Олена Попова.

Захід супроводжувався демонстрацією відеороликів «Екологічні проблеми України», «Ми люди - поки є природа» та слайд-презентації «Червона Книга України», які підготувала бібліотекар Інтернет-центру Інна Вербицька.

Студенти з захоплення відповідали на питання вікторини «Природа нам, як рідний дім» і виявили гарні знання з екологічної тематики.

По закінченню заходу присутні розходилися з розумінням того, що для людини охорона природи – це охорона і власного життя. Адже, якщо зникнуть рослини і тварини, то не зможуть існувати й люди.

Переглядів: 759 | Додав: Olga | Теги: екологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz