Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Травень » 15 » До Дня Матері та Дня родини
12:38 PM
До Дня Матері та Дня родини

Одна калина за вікном, одна родина за столом

 

14 травня у   Малофонтанському клубі до Всесвітнього дня сім'ї бібліотекар Ірина Дмитрієва та завідувачка клубом Ірина Попенко зібрали за круглим столом молодих матусь з дітьми на захід "Одна калина за вікном, одна родина за столом." 

Розповіді про  рід, родинні традиції перемежались різноманітними ігровими конкурсами. Діти охоче спілкувалися, гралися і танцювали. Матусі за чаюванням обмінювалися між собою рецептами дитячої кухні, тонкощами сімейного виховання, секретами щасливої родини. Святкову атмосферу заходу створила гарна музика і душевна добірка пісень про матусь, а  виставка-експозиція "Папа, мама, я - щаслива сім'я", з фотографіями улюблених чад одразу привернула увагу усіх родин. 

 Година колискової пісні "Голос материнського серця", яка пройшла в цей день в селі Коси, ще раз нагадала хлопчикам та дівчаткам, з чого починалися їх перші дні в цьому світі, і як важливо, щоб усі дітки на світі зростали під звуки материнської пісні та були обійняті материнською любов'ю, ласкою та турботою.

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 755 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz