Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2022 » Травень » 7 » До Дня Матері
10:21 AM
До Дня Матері

Мати - її величність, у неї в обіймах вічність

 

Завтра, 8 травня, ми будемо святкувати День матері - свято, яке знаходить відгук в серці кожної людини. В Україні до жінки споконвіку відносилися як до берегині родинного вогнища, яка дарує тепло всій сім'ї, є основою життя всіх людей, символом любові, добра, надії, щастя.  Для читачів бібліотек Куяльницької громади цей день -  чудова нагода в дружньому колі привітати матерів та побажати їм здоров'я, добра та мирного неба.

З метою вшанування жінки-матері бібліотеки розгорнули книжково-ілюстративні виставки, фотовиставки, організували для маленьких «читайликів» конкурси малюнків, привітальні майстерні по виготовленню листівок для матусь, записали та розмістили на бібліотечних ресурсах відеопривітання.

В Гоноратській бібліотеці до Дня матері розгорнута книжково-ілюстративна виставка "Мати - її величність, у неї в обіймах вічність", на якій представлена література про материнство, зв'язки матері та її дітей, про особливий вплив матерів в суспільстві. Для молодших відвідувачів - книжечки з віршиками про найкращих, найдорожчих матусь. 

На свято матері "Мати - її величність, у неї в обіймах вічність" запросила дорослих і малих читачів бібліотека селища Борщі. Для присутніх була проведена презентація книжкової  виставки "Матусине ім'я святе". В рамках майстер-класу «Весняний букет для мами» кожен з учасників свята власними руками виготовив подарунок для своєї любої матусі.

Книжково-ілюстративна виставка "Мати - її величність, у неї в обіймах вічність" зустрічає і користувачів бібліотеки станції Борщі. Напередодні свята до бібліотеки завітали з своїми дітками Шершун Маряна, Малишенко Надія та П'ятигорська Аліна, разом з бібліотекарем обговорили наскільки важлива мама в кожній долі,  яка подарувала життя, піклується, оберігає, захищає. Надія Малишенко прочитала вірш "А я дякую за все мамі " та подарувала  бібліотеці літературний альманах "Книга з ароматом кави" із власними поезіями.

Книжкова  викладка "Книги з іменем жінки", фотовиставка "Ти одна така, улюблена і рідна", а також виставка дитячих малюнків "Матуся мила, найрідніша в світі, ти сонце щире і ясне" розгорнуті для читачів Бочманівської бібліотеки.

В бібліотеці села Гидерим відбулась презентація фотовиставки «Найкраща моя мама», а на сторінках бібліотеки у Фейсбуці – розміщені відеопривітання мамам від користувачів бібліотеки.

Яскрава фотовиставка до Дня матері під назвою «Найдорожче слово – мама» прикрашає залу центральної бібліотеки  громади і користується чималим попитом як дорослих, так і юних читачів. Цікавою є презентація поетичних збірок з віршами українських поетів, присвяченими жінці-матері, від бібліотекаря краєзнавчого відділу Надії Балабан.

Привітальна майстерня  "Листівка для матусі" відкрилась напередодні свята в Малофонтанській бібліотеці. Учасники заходу привітали матерів віршами, виготовляли власноруч привітальні листівки, малювали своїм мамам малюнки та слухали українські пісні, присвячені матерям. Бібліотекар представила відвідувачам книжкову виставку "Мамо Вічна і кохана".

Чимало читачів зібрала творча майстерня і в центральній дитячій бібліотеці. Малюнки та аплікації, виготовлені дітками, стали чудовими подарунками їхнім мамам та прикрасили книжкові полички бібліотеки.

 Маленькі читачі  Куяльницької бібліотеки-філії в дружньому колі малювали своїх найрідніших і самих гарних мам під час конкурсу малюнків під назвою «Люба, мила моя мама». З найкращими роботами дітки фотографувались біля книжково-ілюстрованої виставки «Мати моя найрідніша».

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 7348 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz