Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Жовтень » 2 » До Дня людей похилого віку і Дня ветеранів
3:54 PM
До Дня людей похилого віку і Дня ветеранів

Хай будуть славні до віку люди похилого віку!

 

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні - і День ветеранів. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Саме тому до цієї дати в бібліотеках Куяльницької ЦБС щорічно проходять різноманітні заходи за участю людей поважного віку із залученням дітей та молоді.

Сонячним осіннім днем бібліотекар села Качурівка Катерина Гоцуленко радо зустрічала дорогих гостей - людей похилого віку на святі пошани "Мої роки - моє багатство", привітати яких до бібліотеки завітали староста Качурівського старостинського округу Лілія Логінська, учні Качурівської ЗОШ, вчителі Валентина та Ольга Бригадир, Н. Щербата, завідуюча клубом Ольга Поштар. Оплесками зустрічали гості бібліотеки пісні у виконанні ансамблю «Віночок», гуморески та сатиричні мініатюри, танець «Натхнення душі» у виконанні учнів молодших класів та з цікавістю розглядали виставку старих фотографій «Коли ми були молодими».

В бібліотеці села Нестоїта пройшла година пошани «Хай будуть славні до віку люди похилого віку!», проведена бібліотекарями Наталією Стопчанською та Тамарою Гребонос спільно з працівниками Будинку культури Сергієм та Галиною Ряжевим. Привітання, частування, спілкування, музичний супровід створили теплу атмосферу у присутніх, які розповідали про свої буденні справи та ділилися спогадами. Наприкінці заходу культпрацівники пригостили всіх присутніх солодощами, чаєм та побажали міцного здоров'я, турботи і поваги від рідних та гідного рівня життя.

В Мардарівській сільській бібліотеці відбулася зустріч з людьми похилого віку під назвою «І осінь приходить до всіх», яку підготувала бібліотекар Людмила Шевченко спільно з працівниками культури Людмилою та Юлією Піструїл, яка пройшла за круглим столом в дружній обстановці та за чашкою чаю. Незважаючи, що в той день за вікном був дощ та холод, присутні зігрілися душевним теплом та турботою, гостинністю працівників культури та старости Марії Волинщук.

Доброю традицією у працівників культури Куяльницької громади стало в цей день відвідувати літних людей на дому з візитами пошани та теплими словами привітань. Так, із невеличкими дарунками, квітами та добрими і щирими словами до осель пенсіонерів завітали працівники культури села Новоселівка Олена Швець та Людмила Мойсенець та учні 8-го класу Новоселівської школи. Бібліотекар села Липецьке Лариса Димпул привітала стареньких читачів бібліотеки з Днем людей похилого віку та пригостила бабусь смачними паляницями. З активом юних читачів бібліотеки селища Борщі завітала до осель пенсіонерів завідувачка бібліотекою Ганна Трояновська, привітавши їх та подарувавши добрі слова та квіти.

Вітали на дому людей похилого віку і в селі Малий Куяльник. Бібліотекар Олена Цуркан, завідуюча клубом Наталія Сергінчук та соціальний працівник Любов Скуртул завітали до пенсіонерок Лідії Корні та Зінаїди Шимбарьової з подарунками, невеличкими харчовими наборами та квітами, від щирого серця побажали їм мира, здоров'я та довголіття.

Чим довше житимуть бабусі і дідусі, тим більше мудрості і душевної теплоти вкладуть вони у наші серця.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1137 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz