Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » До Дня людей похилого віку
2:22 PM
До Дня людей похилого віку

Спинилась осінь на порозі

 

1 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку,  районна бібліотека  радо зустрічала ветеранів бібліотечної справи: Говорову Раїсу Михайлівну, Пашкевич Зінаїду Зіновіївну, Рудик Віру Маркелівну,  Якубовську Галину Митрофанівну, Ломакіну Марію Іванівну, Глазунову Валентину Миколаївну, які своєю багаторічною наполегливою працею сприяли розвитку бібліотечної справи в районі і залишаються по-сьогодні  носіями  кращих культурних та трудових традицій. Ці люди зуміли  пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність і не зламатися.
Жодна виставка, жодні зміни в інтер'єрі, новинки літератури, рекламні куточки не залишились поза увагою ветеранів. Знати, чим дихає сьогодні бібліотека, на що сподівається, що планує, ким підтримується - всі ці питання щиро їх хвилювали.
За круглим столом вечора-спілкування "Спинилась осінь на порозі" після урочистих слів сценарію, який підготували бібліотекарі відділу обслуговування Лук'янчук Людмила і Поросятківська Людмила, всі присутні поринули у спомини, де всі ще були молодими і завзятими, де всі ще були живими та здоровими... 
Хвилюючою стала хвилина мовчання, де поіменно згадали всіх, хто вже не з нами, але живий у споминах їхніх колег та учнів. Згадали бібліотекарі і про колег, які зараз хворіють та не мали змоги потрапити на зустріч поколінь: Лірник Людмилу Дмитрівну, Шуляк Оксану Василівну, Собко Галину Сергійовну, Шиманську Людмилу Миколаївну та ін., людей про, яких і досі згадують  наші читачі.
Слова вдячності та шани звучали на адресу ветеранів від директора ЦБС Світлани Дюгаєвої, від працівників районної бібліотеки, а присутня на заході начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Шапран подарувала ветеранам подарунки та побажала всім міцного здоров’я, сімейного щастя, злагоди та добробуту, щоб вогник родинного тепла – одвічне джерело любові та наснаги – завжди зігрівав серця!

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 749 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz