Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Лютий » 21 » До Дня Героїв Небесної Сотні
10:13 AM
До Дня Героїв Небесної Сотні

"А Сотню вже зустріли небеса..."

 

Світлій пам'яті Героїв Небесної Сотні були присвячені заходи в бібліотеках Куяльницької громади, які вшанували подвиг українців, загиблих під час Революції Гідності.

Комплекс патріотичних заходів "Небесна Сотня - журавлик миру": історичну годину «Зима, що нас змінила…», огляд книжкової виставки "У нашій пам'яті вони назавжди залишились" запропонувала для своїх користувачів завідуюча бібліотекою селища Борщі Ганна Трояновська, запросивши на заходи учнів місцевої школи, організатора школи А.І. Затику, фахівця соціальної роботи О.М. Скуділо.

Урок мужності «А Сотню вже зустріли небеса..» провели в Малофонтанській бібліотеці завідуюча бібліотекою Ірина Дмитрієва спільно з завідуючою клубом Іриною Попенко. У цілковитій тиші бібліотечної зали лунали імена Героїв Небесної сотні, затамуваши подих, слідкували присутні за переглядом відеоролика про події на Майдані та слухали огляд книжкової виставки "Ангели в небесному вінку".

Завідуюча Новоселівською сільською бібліотекою Олена Швець підготувала для своїх читачів патріотичну годину "Герої не вмирають" , перегляд відеофільму "Небесна Сотня у вирій полетіла"  та прем'єру книги Галини Кирпи "Мій тато став зіркою", яка є зворушливою оповіддю маленької дівчинки, тато якої загинув на Майдані і світить їй з неба яскравою зіркою.

Історичну годину «Герої Небесної Сотні» з переглядом відеоматеріалів для учнів 6-9 класів Вишнівського ЗЗСО I-II ст. підготували бібліотекарі сіл Ставки Тетяна Демяненко та Вишневе Антоніна Станько. 

Презентацію книжкової виставки "Память Героїв Майдану" провели для учнів місцевої школи і бібліотекарі села Липецьке Любов Лунгул та Лариса Дімпул.

Кожен захід супроводжувався хвилиною мовчання, коли у глибокій скорботі низько схилялися голови перед пам’яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє України.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 808 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz