Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Лютий » 20 » До Дня Героїв Небесної Сотні
11:03 AM
До Дня Героїв Небесної Сотні

Небесна Сотня на п'єдесталі людської пам'яті 

 

20 лютого минає чотири роки з того часу, коли Україна пережила криваві події – розстріл на Майдані. Сотня українців віддала своє життя за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в бібліотеках району пройшла низка патріотичних заходів.

19 лютого центральна бібліотека приймала в своїх стінах студентську молодь на вечорі-реквіємі «Час плине, а пам'ять залишається…». Заступник директора ЦБС Людмила Бензар запропонувала до уваги присутніх відеоряд "Сто крилатих героїв у небо полетіло", по закінченні якого була оголошена хвилина мовчання в пам'ять загиблих героїв. Бібліограф Інна Вербицька презентувала юнакам та дівчатам виставку-інсталяцію «Книга на п’єдесталі пам'яті».  Під звуки відомої кожному українцю пісні «Пливе кача по Тисині…» біля кожної із книжок були запалені свічки пам'яті .

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) до Дня героїв Небесної Сотні відбувся історичний портрет "Небесна Сотня: янголи, які стали героями" на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Бібліотека селища Борщі запросила учнів та вчителів Борщівського НВК №2 I-III ст. на годину-реквієм «Небесна Сотня у вирій полетіла…». Ведучі заходу - завідуюча селищною бібліотекою Ганна Трояновська та фахівець із соціальної роботи Куяльницького ЦСССДМ Олександр Скуділо разом з учнями згадали події, які відбувалися на Майдані 18-20 лютого 2014 року. продемонстрували документальний відеоролик та представили літературні новинки, присвячені Героям Небесної Сотні. 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 593 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz