Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Травень » 16 » До Дня Європи
3:45 PM
До Дня Європи

Бібліотечний відеокруїз "Helloy Європа!"

 

Вже четвертий рік поспіль в Пункті європейської інформації центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС весело та цікаво проходить День Європи. В цьому році він пройшов у вигляді відеокруїза "Helloy Європа!".   На захід завітали студенти медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Ірина Горячко).

Ведучі круїзу бібліотекарі Ольга Волкунович та Ірина Пашора познайомили молодь з історією створення Євросоюзу, його символікою, політичним устроєм, головними досягненнями та європейськими цінностями.

Запам'ятати багато нової інформації студентам допомогла розважально-ігрова програма "Європейські перегони" з "Бліц"-вікториною, географічним конкурсом "Галопом по Європах", де за трьома відеосюжетами потрібно було визначити відоме європейське місто, конкурсами "Шедеври архітектури", "Вгадай традиційну страву на фото та визнач її батьківщину" (грецький салат, піцу, кнедлики, круасани, суп журек, баварські ковбаски, вівсяний хліб). Розширили кругозор студентів і цікаві факти з яскравим відеорядом, пов'язаних з видатними українцями в Європі, а також юнаків та дівчат запросили частіше відвідувати Пункт європейської інформації, де можна отримати багато нових та цікавих знань про країни Європи та євроінтеграційні можливості.

По закінченні заходу студенти взяли участь у флешмобі "Україна - це Європа", отримавши браслети з напдписами "Я люблю Україну", бо наскільки ти любиш рідну країну - настільки ти європеєць.

Детальніше про заходи на блозі ЦБС

Переглядів: 437 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz