Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Травень » 16 » До Дня Європи
2:04 PM
До Дня Європи

День Європи в районній бібліотеці або Європейські перегони по-подільські

 

15 травня в центральній районній бібліотеці в рамках роботи Пункту європейської інформації, створеного за проектом УБА та Євросоюзу, відбувся великий масовий захід до Дня Європи "Відкриємо Європу разом". На захід були запрошені студенти медичного училища імені В. Жуковського, представники відділу культури Подільської райдержадміністрації та  громадського телебачення "Скіф".

Ведучі заходу Людмила Бензар та Ольга Волкунович розповіли присутнім про історію створення Євросоюзу, познайомили з органами управління, основними символами і принципами діяльності ЄС. Історичний екскурс "Наш спільний континент" був  доповнений тематичною добіркою відеоматеріалів.

Друга частина заходу складала розважально-ігрова програма "Європейські перегони". Оцінювало конкурсантів журі у складі головного спеціаліста відділу культури Інни Ардельської, завідуючої районною дитячою бібліотекою Тетяни Токаренко, спеціаліста відділу державного реєстру РДА Аліни Сметани та бібліотекаря краєзнавчого відділу Надії Балабан.

Перший конкурс "Бліц-турнір" виявив неабиякі знання майбутніх медиків щодо географії країн Європи.  У другому конкурсі "Галопом по Європах" студенти за трьома відеосюжетами впізнали такі міста Європи як Відень (Австрія) та Венеція (Італія).  Конкурс був доповнений цікавими фактами про віденську каву та символ Венеції - гондолу. У конкурсі  "Шедеври архітектури" команди повинні були правильно розмістити на карті пам'ятки європейської архітектури,  а у четвертому конкурсі "Вгадай інгрідієнт" командам запропонували набір продуктів та пряностей для приготування знаменитого "Грецького салату", який вони повинні були приготувати за класичним рецептом.

По закінченні змагань журі проголосило переможців та нагородило студентського куратора ерудованих першокурсників Аллу Гладковську символічним подарунком. А завершився День Європи вже традиційним  флешмобом "Сильніші разом!" з плакатами та прапорцями України та Євросоюзу на бібліотечних сходинках.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 641 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz