Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Лютий » 28 » До 85-річчя з дня створення Одеської області
3:16 PM
До 85-річчя з дня створення Одеської області

З днем народження, рідна Одещино!

 

27 лютого  працівники центральної районної дитячої бібліотеки: Тетяна Токаренко, Марія Лунга, Анелія Сліпенчук з краєзнавчим святом "З днем народження, рідна Одещина!" завітали до ЗОШ І – ІІІ ст. селища Борщі.

На вуличному флешмобі ювіляра - Одеську область - привітали оплесками і провели відкритий марафон, де разом усі складали вірш про батьківський край та пригощалися ювілейними солодощами. Далі захід перейшов до приміщення школи, на якому присутніх ознайомили з історією Одеської області, з історичними пам’ятками та чудовими краєвидами Одеської області, з видатними письменниками, художниками та артистами краю. Завідуюча бібліотекою станції Борщі Ганна Трояновська розповіла про історію села та видатних людей, які примножують багатство та славу свого села.

Весь захід супроводжувався відео та фото матеріалами, підготовленими методистом по роботі з дітьми Оленою Зінченко, які дали змогу відчути себе єдиною, великою багатонаціональною родиною.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 623 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz