Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Жовтень » 29 » До 75-ої річниці вигнання нацистів з України
10:53 AM
До 75-ої річниці вигнання нацистів з України

"Війна відгриміла, а пам'ять жива..."

 

28 жовтня Україна відзначила 75-ту річницю вигнання нацистських окупантів із України. В бібліотеках Куяльницької ЦБС пройшли патріотичні заходи, які вшанували пам'ять всіх українців, хто віддав життя, виганяючи нацистських окупантів, хто загинув на полі бою в роки Другої Світової війни. 

Урок мужності «Війна відгриміла, а пам'ять жива» зібрав в бібліотеці мешканців села Гонората. Завідуюча філією Світлана Якубовська розповіла присутнім про мужність та відвагу, терпіння та волю воїнів-визволителів та презентувала книжкову викладку "У вогні палала Україна".

Про величезні втрати українського народу в Другій Світовій війні розповідала своїм читачам, які зібралися на годину пам'яті «Стала пам'ять людська обеліском», бібліотекар села Качурівка Катерина Гоцуленко.

Факти з історії села у воєнні роки окупації висвітила оформлена бібліотекарем книжкова виставка «А пам'ять священна», а завершилась година пам’яті покладанням квітів до пам'ятника загиблим воїнам-визволителям.

"Збережемо пам'ять про подвиг земляків" – під такою назвою відбулась година пам'яті в бібліотеці села Липецьке. Бібліотекарі Любов Лунгул, Лариса Дімпул та вчитель історії Т. Мельниченко розповіли про вигнання нацистів з рідного села та познайомили з матеріалами книжкової виставки  "Війна відгреміла, а пам'ять жива".

Годину пам'яті "Війною палала рідна земля" з покладанням квітів біля пам'ятників невідомих солдат провели з читачами бібліотекарі сіл Ставки і Вишневе Тетяна Демяненко і Антоніна Станько.

Детальніше про заходи читайте  на блозі ЦБС

Переглядів: 1148 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz