Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 24 » До 150-річчя Лесі Українки
10:45 AM
До 150-річчя Лесі Українки

Display-кросинг "Сузір'я Лесиних творів" завершує свою ходу бібліотеками громади

 

24 лютого, напередодні 150-річного ювілею великої письменниці Лесі Українки, добігає кінця оголошений в бібліотеках Куяльницької громади  display-кросинг "Сузір'я Лесиних творів". Велике коло книжкових виставок-презентацій поетичної творчості Лесі Українки завершили бібліотеки сіл Дібровка, Мардарівка, Стара Кульна, Петрівка, Мала Кіндратівка, Малий Куяльник та села Борщі.

Відкрити для себе Лесю Українку, ближче познайомитися з творчою діяльністю, особистим життям видатної української поетеси читачам бібліотеки пропонує мешканцям села Стара Кульна книжкова виставка-персоналія під назвою "Леся - славна донька України".

Під такою ж назвою чекає на читачів книжкова виставка в бібліотеці села Дібровка. Однойменну книжкову виставку оформила для своїх користувачів в рамках display-кросингу і бібліотекар села Малий Куяльник.

В бібліотеці села Мала Кіндратівка експонується книжкова виставка "Співуча душа України", яка до вподоби і дорослим читачам бібліотеки, і школярам.

«На крилах пісень» - таку назву носить книжкова виставка-портрет, яка презентується в бібліотеці та Будинку культури села Мардарівка.

До уваги мешканців села Петрівка бібліотека розгорнула книжкову виставку «Хотіла б я піснею стати», а читачам Олексіївської сільської бібліотеки до вподоби стала книжкова виставка "Видатна донька України", яку оформила бібліотекар Світлана Улинич.

Завідуюча бібліотекою станції Борщі Ганна Трояновська запрошує читачів ознайомитись з розгорнутою в бібліотеці книжковою виставкою "Талант і мудрість Лесі Українки".

У справжню казкову театральну виставу перетворилися голосні читання твору «Лісова пісня» біля книжкової виставки «В її імені – барви України» в селі Борщі. Хлопчики та дівчатка в образах головних героїв Мавки та Лукаша, маленькі слухачі в українському національному вбранні, ніжні та щемливі звуки сопілки, польові квіти, яскраве книжкове видання безсмертної казки-феєрії та дружнє коло захоплених слухачів…

Display-кросинг завершився, але ще багато заходів чекають на користувачів бібліотек громади 25 лютого, в день народження великої поетеси України. Двері усіх бібліотек Куяльницької ЦБС будуть широко відкриті для всіх шанувальників Лесиного слова.

Більше фото - на блозі ЦБС

 

Переглядів: 1481 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
bibliotekar
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz