Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 18 » До 150-річчя Лесі Українки
2:42 PM
До 150-річчя Лесі Українки

Співоча душа України

 

В бібліотеках Куяльницької громади триває display-кросинг "Сузір'я Лесиних творів", який через презентацію книжкових виставок популяризує літературу, присвячену відомій поетесі Лесі Українці, сприяє удосконаленню виставкової діяльності бібліотек  та пошуку нових ідей та форм бібліотечної роботи. Цього тижня до display-кросингу долучились бібліотеки сіл Станіславка, Коси, Любомирка та Нестоїта.

До 150- річчя з дня народження Лесі Українки  в Станіславській бібліотеці оформлена книжкова виставка "Співоча душа України". На виставці представлені художні твори видатної української поетеси, громадської діячки та література, в якій висвітлений життєвий та творчий шлях Великої Українки.  За словами завідувачки бібліотекою Валентини Христич, виставка користується чималим попитом у читачів бібліотеки.

Бібліотекарем села Коси Оленою Дегтяренко оформлена та презентована для працівників Косівського старостинського округу книжкова виставка під назвою "Леся - славна донька України". На презентацію виставки завітала учениця 7 класу - Бойко Єлизавета, яка прочитала чудовий вірш: "Калина" з нагоди вшанування пам'яті видатної української письменниці, громадської діячки - Лесі Українки.

В Любомирській сільській бібліотеці бібліотекарем Наталією Анапольською презентується  книжкова виставка «Душею щира Українка», біля якої проходять бесіди про життєвий шлях та поетичну творчість Лесі Українки.

В Нестоїтській бібліотеці діє книжкова виставка "Слово як голос душі''. Завідуюча бібліотекою Наталія Стопчанська запрошує користувачів на огляди творчості поетеси під назвою "Світ краси Лесиного слова".

Переглядів: 1329 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz