Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 3 » До 150-річчя Лесі Українки
4:31 PM
До 150-річчя Лесі Українки

"Сузір'я Лесиних творів": display-кросинг бібліотеками Куяльницької громади

 

До 150-річчя з дня народження відомої української поетеси Лесі Українки в бібліотеках Куяльницької громади з 3 лютого по 25 лютого  проходитиме display-кросинг "Сузі'я Лесиних творів", метою якого є популяризація книг з творчості відомої поетеси та  розкриття  книжкової колекції наших книгозбірень через створення виставок.

Популяризація такого напряму бібліотечно-інформаційної роботи, як організація книжкової виставки, сприятиме професійному спілкуванню та обміну досвідом з даного питання між фахівцями з метою удосконалення виставкової діяльності бібліотек  та пошуку нових ідей та форм.

Свої роботи  під хештегом  #Лесинітвориdisplayкросинг представлять більше 20 бібліотечних закладів громади. А розпочинає естафету центральна бібліотека Куяльницької ЦБС з прем’єрою книжкової виставки-інсталяції  «Із мого серця квіти виростають…».

Виставка-складається з двох тематичних розділів. Перший розділ «Квітка на долоні вічності..» відкриває читачеві велич літературного спадку неповторної Лесі Українки. В цьому розділі представлені авторські збірки віршів та драматичні поеми. Другий розділ «Хотіла б я піснею стати…» знайомить користувача з  літературою, присвяченою життєвому та творчому шляху поетеси.

Окремою складовою виставки є експозиція драми-феєрії «Лісова пісня», в якій органічно переплітаються життя двох світів – природи й людини, і насамперед – незбагненної сили великого кохання Мавки та Лукаша, яке може зцілити, а може і знищити. «Лісова пісня» Лесі Українки – прекрасна історія про любов і зраду, яка приваблює людей глибокими філософськими міркуваннями і є перлиною творчості поетеси.

Виставка буде експонуватися в бібліотеці до кінця лютого. Запрошуємо читачів відвідати бібліотеку і ознайомитися з незабутньою виставкою-інсталяцією, а учасників кросингу оцінити роботу колег.

Детальніше - на блозі ЦБС

Переглядів: 1404 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz