Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Січень » 30 » До 100-річчя бою під Крутами
12:53 PM
До 100-річчя бою під Крутами

Під Крутами пішли в безсмертя...

 

29 січня, в пам'ятний день для нашої країни, бібліотекарі центральної бібліотеки та працівники районного центру культури і дозвілля завітали до студентів місцевого професійно-технічного ліцею з  вечором-реквіємом «Під Крутами пішли в безсмертя». 

На заході були присутні начальник відділу культури Подільської райдержадміністрації Ольга Шапран та секретар Куяльницької сільської ради Тетяна Костюк, яка наголосила на важливості вшанування пам’яті подвигу юних захисників, здатних на самопожертву заради майбутнього своєї держави. 

Виступ бібліотекарів Ольги Волкунович та Інни Вербицької зі зворушливими кадрами відеоряду героїчного бою під Крутами та змістовною розповіддю про перебіг історичних подій не залишили байдужим нікого. Як набат, лунали імена та прізвища юних захисників, а їх фото, що висвічувались на екрані, викликали гордість і, водночас, великий сум за полеглими молодими життями.

Продовжила вечір-реквієм бібліотекар Надія Балабан, яка провела віртуальну екскурсію по  "Меморіалу пам’яті героїв Крут," який знаходиться в Чернігівської області, і зупинилась на сучасних книжкових виданнях центральної бібліотеки, присвячені цим подіям.

Розповіді бібліотекарів перемежувались патріотичними піснями, які чудово виконали колектив «Стожари» (музичний керівник Владислав Мойсенець), гурт «Добрий настрій» (керівник Руслан Ткач), солістки Ліза Сімоніка та Валентина Ломановська.

Всі присутні на заході вшанували пам’ять юних захисників хвилиною мовчання. 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 547 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz