Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Червень » 8 » Дитячий форум у Львові
3:02 PM
Дитячий форум у Львові

Настя Апихтіна - серед кращих книгонавтів України

 

З 1 по 4 червня на території Палацу Потоцьких у Львові проходив 10 ювілейний Дитячий форум "Космовізія: супергерої та Книжкова Туманність", учасником якого була і наша землячка, учениця 7 класу Старокульнянської ЗОШ, володарка титулу "Найкращий читач Одещини-2017" Анастасія Апихтіна.

Кілька днів місто було окремою галактикою зі своїми зірками, планетами та книжковими туманностями. В рамках форуму пройшли 800 заходів у 11 просторах, серед яких – зустрічі у видавництвах, музеях, театрах, бібліотеках, громадських та освітніх організаціях з авторами дитячих книжок, виробниками іграшок, художниками, музикантами, науковцями.

Разом з усіма наша Настя приймала участь у брейнштормінгу "Як зробити, щоб люди читали?", зустрічалась з письменниками Андрієм Бачинським, Володимиром Арєнєвим, Олександром Єсауловим, побувала на майстер-класі театру-студії "Під Мостом" міського палацу культури імені Гната Хоткевича, взяла участь у квесті "Середмістям", відвідала Львівську обсерваторію, побувала на цікавих екскурсіях старовинним містом Левів.

Кульмінацією Дитячого форуму стала урочиста церемонія нагородження найкращих читачів країни у просторій та затишній залі Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Детальніше про форум читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 592 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz