Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Червень » 1 » Діти+Книга= Веселе літо
12:02 PM
Діти+Книга= Веселе літо
Чарівне царство книжок

Літо у розпалі, і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго, але у спілкування з книгою не повинні бути жодних перерв. Адже, книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. З метою
пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг 28 - 29 травня  бібліотека-філія №37 станції Борщі  організувала пізнавально-оглядову екскурсію.
Завідуюча бібліотекою Трояновська Ганна Михайлівна розповіла дітям про бібліотеку станції Борщі, познайомила з правилами користування книгою,тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження дитячої літератури.
Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина " Чи знаєте ви казку" та бліц - турнір " Все про бібліотеку та книги".  
Не менш цікавим було знайомство з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет, де вони ознайомилися із правилами користування, а також мали змогу відвідати сайт під назвою "В гостях у казки" Весело та радісно було в цей день у бібліотеці".

Детальніше про хід заходу читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 905 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz