Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Вересень » 9 » День села та свято вареників в Новоселівці
11:49 AM
День села та свято вареників в Новоселівці
"Куточок раю на землі - Новоселівко моя"

30 серпня
село Новоселівка відзначало одразу два свята – День села та районне свято вареників «Варенички у сметані, запашні, духмяні».

Зі словами привітання та побажаннями всього найкращого до односельців звернувся сільський голова Гонза В. М.
Творчий колектив котовського РЦКД під керівництвом Іванова М.Т. розпочав свято вареників, в якому прийняли участь культпрацівники с/р: сел Чубівки, Розалівки, Федорівки, а також новоселівський БК. Кожен колектив представив вареники з різними начинками та пригощав гостей.
Бібліотекарями Новоселівки Швець О.М. та Криуліною  Г.Д. до Дня села була підготовлена та презентована виставка-попурі "Моє село - моя святиня", яка включала в себе  виставку-знайомство з роботами місцевих майстрів села «Душі відродження джерела»,  виставка документальних матеріалів "Історія рідного краю", де зібрані краєзнавчо-пошукові роботи з історії та сьогодення села, фольклору, народних звичаїв та обрядів, про видатних людей Новоселівки, літературно-краєзнавчу виставку "Поезії незмовне джерело", де презентовані майстринь слова, слова яких як струна доторкається до душі кожного.
Маленьких мешканців села бібліотекарі запросили на конкурс малюнку на асфальті "Моє село - окраса України. Це часточка моєї Батьківщини".

Дорослі люди були запрошені Оленою Швець до бібліотеки, де вона привернула увагу присутніх до «Центру регіональної інформації», на якому представлено в фотографіях цілий комплекс робіт, які виконуються в селі Новоселівка в рамках ініціативи голови облдержадміністрації Едуарда Матвійчука «Народний бюджет».
Свято продовжилось великим концертом, підготовленим художнім керівником новоселівського Будинку культури Мойсенцем М. К. та народним гулянням.


Детальніше про свято читайте на сторінках блогу ЦБС


Переглядів: 919 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz