Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Всеукраїнський День бібліотек
4:05 PM
Всеукраїнський День бібліотек

Бібліотекарі Куяльницької громади відзначили професійне свято

 

30 вересня у Всеукраїнській День бібліотек в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС відбулось професійне свято для найкращих фахівців бібліотечної справи. На жаль, через адаптивний карантин не можна було зібрати увесь великий колектив ЦБС і друзів та поціновувачів книги. Але, навіть в такому складі, ми відчули справжню святкову атмосферу, тому що було багато добрих слів, дарунків, грамот та подяк від керівництва громади, відділу розвитку культури та туризму та адміністрації ЦБС.

Пам'ятну адресу з щирими вітаннями від голови Куяльницької сільської ради Сергія Паламарчука  та особисто від себе подарувала бібліотекарям заступник голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко та вручила почесні грамоти за сумлінну працю та вагомий внесок в розвиток бібліотечної справи в громаді директорові Куяльницької ЦБС Світлані Дюгаєвій, завідуючій центральною дитячою бібліотекою Олені Зінченко, завідуючій медіацентром центральної бібліотеки Ользі Волкунович, бібліотекарям філії №7 с. Вишневе Антоніні Станько та філії №5 с. Борщі Наталії Іванковій.

Приємно було дізнатися, що цього дня на сайті департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської державної адміністрації були викладені грамоти найкращим бібліотекарям області, серед яких - два наших працівника: бібліограф центральної бібліотеки Ірина Пашора та завідуюча бібліотекою-філією №35 с. Станіславка Валентина Христич.

Високо оцінила роботу бібліотекарів начальник відділу культури та туризму Куяльницької сільської ради Ольга Шапран, відзначивши грамотами цьогорічних бібліотекарів-ювілярів: Ганну Кабак (філія №34 с. Ст. Кульна), Тамару Гребонос (філія №28 с. Нестоїта), Людмилу Шевченко (філія №36 с. Мардарівка), Валентину Самієву (філія №1 с. Олексіївка), Олену Попову (центральна бібліотека), Віолету Зінченко (бібліотекаря відділу комплектування ЦБ).

Дипломами за активну краєзнавчо-пошукову роботу були нагороджені переможці конкурсу "Історія села: від давнини до сьогодення" в рамках щорічного конкурсу-огляду "Мій рідний край, моя земля". Диплом 1 ступеня отримала завідуюча бібліотекою-філією №10 с. Гонората Світлана Якубовська, диплом 2 ступеня - завідуюча бібліотекою-філією №35 с. Станіславка Валентина Христич, диплом 3 ступеня - бібліотекар філії №16 с. Качурівка Катерина Гоцуленко.

Директор ЦБС Світлана Дюгаєва подякувала усім, хто пов'язав своє життя з бібліотекою, за сумлінну, самовіддану працю в такий складний період, віздначивши їх працю подяками та дарунками та побажала всім зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.

Із солодкими подарунками на свято бібліотекарів завітали бухгалтера Лариса Мороз та Ольга Бондаренко, зазначивши, що солодке знімає стрес та стимулює мозкову діяльність.

Родзинкою заходу стали відеоролики від центральної та центральної дитячої бібліотеки, які продемонстрували перетворення методичних центрів системи на сучасні, креативні затребувані заклади.

Квіти, посмішки, дарунки, яскраві повітряні кулькі, святкові селфі, гарні жінки, теплі слова та щирі побажання  - це все складові нашого професійного свята, яке завершило "Бібліотечний вересень" і запам'ятається надовго!

Більше фото - на блозі ЦБС

 

Переглядів: 1004 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz