Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Вересень » 8 » Децентралізація влади
1:27 PM
Децентралізація влади

Спроможні громади - сильна держава
 

 

В бібліотеках ЦБС Котовського району проходять заходи по інформуванню населення з питань децентралізації. В кожній бібліотеці створені тематичні теки "Децентралізація заради розвитку держави" з матеріалами стосовно Конституційної реформи, до яких входять закони, що визначають напрями впровадження механізму децентралізації в Україні, та інформаційні матеріали з сайту "Децентралізація. Зміни заради майбутнього".

В бібліотеках проходять інформаційні години та обговорення реформи місцевого самоврядування, під час яких піднімаються питання про об'єктивну необхідність проведення реформ, посилення ролі органів місцевого самоврядування в управлінні громадами, переваги, які отримають місцеві громади внаслідок проведення децентралізації виконавчої влади.

В центральній районній бібліотеці відкрито декілька інформаційних куточків з інформаційно-просвітницькими матеріалами, які користуються попитом у користувачів району. Бібліотекарі широко рекламують і інтернет-ресурс  даної тематики, демонструють відеоролики з циклу "Спроможні громади - сильна держава" (довідки, дороги, школи, медицина, робочі місця).

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 703 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz