Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Червень » 7 » Дарунок від автора
3:51 PM
Дарунок від автора

Поетичний дарунок бібліотеці

 

Завжди приємно отримати у подарунок книжку, а особливо, коли вона подарована автором. Сьогодні до центральної бібліотеки КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» завітала відома в Подільській та Куяльницькій громадах лікар-кардіолог, авторка багатьох поетичних збірок для дітей та дорослих, членкиня Національної спілки письменників України Людмила Павлівна Вовк і подарувала бібліотеці нову поетичну збірку «ГЕРЦЬ танок зі смертю».

Збірка поезій присвячена славним воїнам ЗСУ, що у самовідданій боротьбі з жорстоким споконвічним ворогом боронять незалежність та волю України, віддаючи свої життя задля наступних поколінь.

«Сьогодні вся Україна стоїть у поєдинку з ворогом. Герць – танок українських воїнів, танок вільних людей на своїй землі танцюють всі українці - це страшний, але прекрасний момент, коли відчайдушна краса герцю до смерті лякає ворога і демонструє нації, на що ми разом здатні, - пише авторка у передмові до збірки. – Тільки у нас є таке слово. Тільки ми звеселяємося, дивлячись у безодню смерті, очікуючи, як вона посміхнеться нам у відповідь, коли зрозуміє, що ми викликаємо її на танець»

Бібліотекарі  щиро вдячні за подаровану книгу і впевнені, що вона обов’язково знайде свого читача і стане важливою частинкою нашого фонду. А Людмилі Павлівні ми бажаємо усіляких гараздів, натхнення і нових творчих здобутків!

Переглядів: 291 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz