Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Червень » 25 » Читаюча молодь на Котовщині в пошані
3:12 PM
Читаюча молодь на Котовщині в пошані
Читаюча молодь на Котовщині в пошані!

24 червня, в чудовий літній день, коли вся наша держава відмічає  свято молоді, в Новоселівській сільській бібліотеці зібралися юні поціновувачі поезії  та кращі читачі з сіл Федорівки, Чубівки, Розалівки та Новоселівки  на чергове засідання  молодіжного  поетичного  об’єднання  «Джерело». 

Зустріч відкрила  господиня, завідувачка Новоселівською бібліотекою-філією Швець Олена Миколаївна. Вона щиро привітала всіх присутніх зі святом, побажала міцного здоров’я, успіхів  у навчанні та роботі, а також творчого завзяття та натхнення. Олена  Миколаївна розповіла про роботу своєї бібліотеки  з молоддю, презентувала виставку  творів місцевих поетів, уже знаних  і тих, хто тільки починаює свій шлях на стежинах поетичної творчості.

 Потім  слово було надано бібліотекарю краєзнавчого відділу Котовської  центральної районної бібліотеки Балабан Надії Іванівні. Вона розповіла про відвідування нашого краю видатними поетами та літераторами різних часів, ознайомила присутніх з літературним життям Котовщини, а саме - з творчими об’єднаннями «Промінь", «Ліра» та  відділенням «Аркадійський  клуб», очолюваним знаною поетесою Людмилою Миколаївною Шиманською, яка  була запрошена на це засідання.



Присутні щирими оплесками зустріли виступ Людмили Миколаївни, яка щедро ділилася з ними своїм творчим досвідом, читала нові поезії,  написані під впливом тих чи інших реальних подій, а на завершення виступу подарувала бібліотеці  збірку віршів  поетів Котовщини, куди ввійшли і її власні твори.  

 




З великою увагою та вдячністю молодь слухала і  свою землячку, авторку власної збірки «Я родом із осені»,  Юлію Михайлівну Шестову, філософські роздуми якої вилилися в красиві ліричні  твори. 






Ще одна поетеса з Новоселівки – Валентина Федорівна Мельниченко  не має ще власних збірок, але її щемливі, як вечірні сутінки, вірші не залишили жодного байдужим, торкнулися найпотаємніших  струн  душі кожного. 

 Продовжили засідання молоді поетичні дарування  села – Марія Шуляк та Крістіна Продан, які познайомили  присутніх зі своїми першими несміливими кроками  на літературній ниві. 



Всі присутні, і метри і початківці, були дуже задоволені цією зустріччю, взаємним спілкуванням і були щиро вдячні бібліотекарям Швець Олені Миколаївні та Криуліній Галині Денисівні за організацію та проведення цього засідання. 

Нагородження кращих читачів сіл Новоселівської сільської ради відбулось урочисто на святковій сцені Будинку культури.




Вшанувала молодих читачів  району і  центральна районна бібліотека на презентації виставки світлин " Читаюча Котовщина". Молоді, щасливі обличчя  прикрашають фойє  головної бібліотеки району . Читаюча молодь на Котовщині в пошані!

 

 


Переглядів: 1018 | Додав: Olga | Теги: Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz