Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Лютий » 17 » Благодійна акція на допомогу воїнам АТО
11:24 AM
Благодійна акція на допомогу воїнам АТО

Підтримаємо воїнів-земляків!

 

12-13 лютого в селищі Борщі проходила благодійна акція - виставка-розпродаж "Допоможи воїну-земляку" за ініціативою бібліотекаря Оксани Перебітюк. Основна мета - зібрати кошти для підтримки шести воїнів-земляків Борщівської сільської ради, які знаходяться в зоні АТО. 

До участі в акції запросили всіх людей доброї волі, які не байдужі до долі України. У якості товару на виставці-розпродажу виступали роботи сільських митців і всі бажаючі мали змогу придбати різноманітні вироби ручної роботи. 

Багато мешканців села поділились з воїнами домашньою консервацією. Учні сільської школи намалювали захисникам Вітчизни малюнки та зробили янголят-оберегів, щоб солдати відчували, що про них пам'ятають і чекають на їхній рідній землі.

Не залишилися осторонь цієї акції і жителі Дібровки (організатор - зав. клубом Світлана Вакарчук).

18 лютого відбулась відправка посилок в зону АТО, зібраних на кошти від благодійної акції. Працівниками культури селища Борщі та села Дібровка були закуплені харчові набори, ліки, солодощі та інше і передані  волонтеру Вакулі Валерію Миколайовичу, який доставить їх на передову нашим воїнам-землякам.

Детальніше про акцію читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 715 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz