Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Вересень » 19 » "Бібліотечний вересень"-2018
12:40 PM
"Бібліотечний вересень"-2018

Бібліотека відкриває світ читання для молоді

 

З 17 вересня в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС Подільського району розпочався екскурсійний тиждень «Бібліотека – відкритий світ читання» в рамках «Бібліотечного вересня». Першими гостями бібліотеки стали студенти I курсу професійного ліцею (куратор Петрів Надія) та студенти медичного училища ім. В. О. Жуковського (куратор Секрієр Ольга).

Знайомство студентської молоді з бібліотекою розпочалось з невеличкого екскурсу в історію створення бібліотеки із завідувачкою відділом обслуговування читачів Оленою Поповою.

З роботою бібліотечних Інтернет-центру та Центру європейської інформації познайомила студентів бібліотекар Ольга Волкунович. Також для молоді були продемонстровані сторінки  сторінки сайту та блогу ЦБС, власні сторінки Фейсбуку («В обіймах книги», «Книго_news» Книга бібліотечна) та перегляд відеоролику про можливості нашої сучасної бібліотеки.

У відділі абонементу на студентів чекав цікавий огляд книжкових виставок сучасної  української та світової літератури «Світ сучасної літератури» та «Ще книги – перлини», який представила бібліотекар  абонементу Людмила Поросятковська, а потім студентів запросили на кінопоказ буктрейлерів на книжки Джорджа Мартіна «Гра престолів», Дари Корній та Тали Владмирової «Крила кольору хмар», Анджея Сапковського «Відьмак», які є у фонді нашої бібліотеки. 

Після абонементу молодь завітала до краєзнавчого відділу, де бібліотекар Надія Балабан презентувала  книжково-документальні виставки «Подільщина – наш рідний дім», «Поетичне слово на Подільщині» та «Хоробрі серця», присвячену нашим воїнам-землякам в зоні АТО.

Покидали бібліотечний заклад студенти з приємними враженнями. Багато з них вперше відкрили для себе сучасну бібліотеку, де кожному буде цікаво, та стали нашими новими читачами.

Детальніше про екскурсії читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 579 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz