Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Вересень » 25 » "Бібліотечний вересень"
9:05 PM
"Бібліотечний вересень"

Візьми в друзі КНИГУ!

 

Щорічно, напередодні Дня бібліотек,  фахівці Подільського міськрайонного відділу філії Державної установи "Центр пробації в Одеській області"  приводять на екскурсію до центральної бібліотеки своїх підопічних, щоб відкрити для них сучасну бібліотеку.

Про те, що бібліотеки змінилися краще побачити на власні очі. І, хоча вони, як завжди  залишаються місцем для зберігання знань, накопичених попередніми поколіннями, але в сьогоднішньому цифровому світі їх значення і завдання багато в чому розширюються. 

Про те, що  пошук і прочитання необхідної літератури вже не закінчується на стелажах і в читальних залах, і про те що наша бібліотека широко представлені в Інтернет мережах, і про нові бібліотечні проєкти було цікаво дізнатися екскурсантам від бібліотекарів.

Тетяна Буженко та Олена Прус відмітили, що  в бібліотеці за рік відбулись великі зміни. З інтересом та зацікавленістю пройшлися гості залами оновленого після ремонту бібліотечного простору. Вони були приємно вражені багатою палітрою нової сучасної літератури та комфортними умовами для читачів.

А бібліотекарі  запросили  відвідувачів подружитися з бібліотечним закладом та взяти в друзі КНИГУ!

Переглядів: 859 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz