Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Вересень » 26 » "Бібліотечний вересень"
3:14 PM
"Бібліотечний вересень"

"Бібліотечний вересень" дивує читачів

 

Екскурсійний «Бібліотечний вересень» добігає кінця. Можна впевнено сказати, що в бібліотеках в цьому місяці вирувало активне життя. Дорослі і малеча, лікарі і ляльки, динозаври в книжках 3D і на великому екрані, народознавчі звичаї і проблеми сучасності. Бібліотека торкнулась усіх і усього.

Наприклад, Косівська сільська бібліотека, обладнана сучасною комп’ютерною технікою та підключена до інтернету, 24 вересня на один день стала лікарським майданчиком, де відбувся прийом громадян сімейним лікарем С.Ю. Бацелею та медичними сестрами, які  скористалися новітніми технологіями для реєстрації декларацій, виписки електронних рецептів, запису на прийом до вузькопрофільних спеціалістів. Чекаючи на свою чергу до медиків, мешканці Косів спілкувались з бібліотекарем Оленою Дегтяренко, переглядали нову літературу, ділилися один з одним новинами та враженнями.

А Качурівська бібліотека в цей день вабила читачів духмяним ароматом свіжоспеченого хліба, запрошуючи усіх на народознавчу годину «Цінуймо хліб! Бо він святий, як ангела душа!» Бібліотекар Катерина Гоцуленко підготувала для своїх читачів презентацію книжкової виставки «Хліб – усьому голова!».

Центральна бібліотека 25 вересня приймала в своїх стінах учасників екскурсії-транзиту «Від Любомирки – до головного книжкового дому громади». Учні 5-го та 9-го класів побували в усіх відділах центральної дитячої бібліотеки та центральної бібліотеки для дорослих.

Зі структурою великої двоповерхової бібліотеки для дорослих познайомила екскурсантів заступник директора Людмила Бензар, провела дітей бібліотечними залами, акцентуючи увагу на яскравих тематичних виставках та книжках. З найвідомішими людьми нашого краю, імена яких повинен знати кожен мешканець району, познайомила бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан, а бібліотекар медіацентру Ольга Волкунович здивувала дітей книжками нового 3D формату і детально розповіла про склад та можливості книжок з додатковою віртуальною реальністю, зокрема енциклопедією «Динозаври», на сторінках якої «оживають» 33 види древніх тварин.

Діти були в захваті: і від динозавра, який вистрибнув прямо з книжкової сторінки на бібліотечний стіл, і  від мультфільму, який влучно продовжив тему динозаврів, і від книжкового годиннику, який прикрашає медіацентр і завжди показує точний час, і взагалі, від можливостей сучасної бібліотеки.

Бібліотекаря Чубівської сільської бібліотеки Нелі Яніцьку з ляльковим театром, що діє протягом багатьох років в бібліотеці, запросив до себе у гості місцевий дитячий садочок, куди вона завітала з новинками дитячої літератури та з помічниками – учнями 7-го класу, які поставили для дітей лялькову виставу "Про Півника і Мишенят".

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

Переглядів: 887 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz