Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Вересень » 17 » "Бібліотечний вересень"
2:34 PM
"Бібліотечний вересень"

Жіночі голоси в українській літературі

 

16 вересня центральна районна бібліотека запропонувала студентам першого курсу Котовського медичного училища  літературний мікс «Жіночі голоси в сучасній українській літературі». 

Відкрили захід ведучі  працівники центральної районної бібліотеки Олена Попова та Людмила Лук’янчук, які розповіли про сучасні тенденції розвитку жіночої літератури, про цікаві факти з життя та творчості письменниць Оксани Забужко, Люко Дашвар, Лади Лузіної, Симони  Вілар, Світлани Талан, Марії Матіос. Присутнім була презентована  яскрава  книжкова виставка «Високе світло імені і слова», яка складається з трьох розділів: «Дивосвіт жіночої літератури», «Любові царственна офіра», «Переможці Коронації слова». На протязі всього заходу демонструвались буктрейлери по книгам Люко Дашвар «Молоко з кров’ю», Лади Лузіної «Київські відьми. Меч і Хрест», Марії Матіос «Солодка Даруся» та інші.

Студенти першого курсу медичного училища познайомились з працею читального залу, Інтернет-центру, відділу абонементу та міні-музею в краєзнавчому відділі бібліотеки. Хлопці та дівчата були дуже вдячні за цікаву екскурсію в бібліотеці та з задоволенням стали нашими  новими читачами.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 749 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz