Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Вересень » 14 » "Бібліотечний вересень"
1:34 PM
"Бібліотечний вересень"

Книжковий дім і його жителі


"Бібліотечний вересень" набирає обертів. З початку місяця учні загальноосвітніх шкіл, студенти училищ, вихованці дитячих садочків "штурмують" бібліотеки району. Найбільш масовими та яскравими на минулому тижні стали екскурсії до бібліотек Малого Фонтану, Гонорати та станції Борщі. 
Малофонтанська бібліотека запросила в гості маленьких "читайликів" з дитячого садка на  цікаву подорож під назвою "Книжковий дім і його жителі". Завідувачка філією Ірина Дмитрієва познайомила діток з правилами користування книгою, розповіла про абетковий каталог, ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду, нагадала правила гарного ставлення до книги. 
Цікавим доповнюванням до екскурсії стали захоплюючі
ігри "Так чи ні", "Ти загадки відгадай, доби частини упізнай" та "З якої казки", для проведення якої бібліотекар приготувала  чарівний кошик з  речами казкових героїв. 
Весело і завзято пройшли
фізкульт-хвилинка "Берізка" та рухлива гра "Солодка естафета".
Час пройшов в теплій і дружній атмосфері.  А закінчилась екскурсія побажанням бібліотекаря: "Завітайте до нас ще, любі дітки! Книжковий дім завжди чекає  на вас з радістю!"
В цей же день до
Борщівської бібліотеки–філії №37 завітали більш дорослі читачі -  учні  сільської загальноосвітньої школи №2 - на  пізнавально–оглядову екскурсію «Чарівне царство книг». Завідуюча бібліотекою Ганна Трояновська розповіла про світ книг та про сумні пригоди книжок, які деколи трапляються через неохайність юних користувачів, ознайомила з правилами користування літературою у бібліотеці. 
 Чимале пожвавлення викликали запропоновані школярам пізнавальна вікторина «В гостях у казки» та  бесіда-обговорення в бібліотечному Інтернет-центрі «Що важливіше в теперішньому часі – Книга чи Інтернет ?». Після цікавої екскурсії бібліотека стала багатшою на нових читачів.
До
Гоноратської бібліотеки завітали учні 3-го класу разом з учителем Осадчук Р. І. на літературний осінній ранок "Осінь тиха, золота, заглядає до вікна". Бібліотекар Якубовська С.К. провела екскурсію по бібліотеці та запропонувала діткам осінню вікторину, а вчителька ознайомила дітей з творами про осінь, розповіла про народні прикмети. Продовжився ранок голосними читаннями віршів. 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 728 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz