Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Бібліотечний спаринг-2016
8:59 AM
Бібліотечний спаринг-2016

Змагання бібліотек-ювілярів у спарингу - 2016

 

За доброю традицією у жовтні та листопаді розпочалися професійні змагання між бібліотеками-ювілярами 2016 року. На сьогоднішній день одна з пар бібліотечного спарингу - бібліотеки сіл Гидирим та Мала Кіндратівка - вже завершила свій двобій.
Першою на ринг вступила бібліотекар села
Мала Кіндратівка Антоніна Миколаївна Буряк, яка завітала до бібліотеки Гидириму 2 листопада  зі святом під назвою "З днем народження, моя бібліотеко!". Допомагали проводити захід учні старших класів Петрівської школи Рома Семенюк та Устина Коновалова.
Антоніна Миколаївна познайомила присутніх з історією своєї бібліотеки, розповіла про значення бібліотек у розвитку людства і запропонувала дітям стати учасниками розважально-ігрової програми, складовими якої стали вікторина "З якої ми казки?", рухлива гра "Всемогутні кубики", літературна гра "Сперечаємось чи ні?" та веселою інсценіровка казки про чарівну Принцесу, сміливого Принца та підступного Змія-розбійника.
4 листопада зі зворотнім візитом бібліотекар села
Гидирим Василиса Віталіївна Полуденна завітала до Малої Кіндратівки і запросила її маленьких читачів у подорож до країни казок "Світ казковий і прекрасний". На високому рівні  пройшла презентація книжкової виставки, присвяченої народним та літературним казкам.  Різноманітною стала і ігрова програма з вікторинами "Хто знає краще казки", "Казкова телеграма", "Казкова торбинка", "Що? Де? Коли?", конкурсами "Літературні грінки", "Намалюй Колобка з заплющеними очима", грою "Розумна кулька" та казковим кросвордом.
Всі учасники заходів в обох бібліотеках отримали призи на згадку про свято. Не зговорюючись, обидві бібліотекарки головним призом своїх заходів обрали дитячі книги. І це дуже символічно, бо справжній читач починається з дитинства.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 567 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz