Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » "Бібліотечний спаринг-2015"
12:21 PM
"Бібліотечний спаринг-2015"

Професійний "двобій" бібліотек-ювілярів триває

 

Значною подією минулого тижня для бібліотечної системи району став професійний "двобій" бібліотек-ювілярів села Липецьке 2 частина та села Стара Кульна в рамках районного огляду-конкурсу "Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику - 2015". І як в попередньому конкурсному раунді, обидві бібліотеки були "на висоті", показавши майстерність, освіченість та креативний підхід до проведення масових заходів.
Першою "двобій" розпочала завідувачка бібліотекою села Стара Кульна Ганна Василівна Кабак.
16 жовтня вона запросила учнів Липецької школи стати учасниками історичної години, присвяченої славній історії села Стара Кульна та його відомої мешканки - учасниці Другої Світової війни Парасковії Дідик. 
В рамках заходу під назвою "Парасковія Дідик - людина легендарної долі" відбулись
екскурс в історію села,  історичний портрет П. Дідик, вікторина за біографією героїні, презентація книжково-документальної виставки та перегляд художнього фільму "Маріанна", про  діяльність Парасковії Дідик в тилу ворога в якості розвідниці та радистки, за яку її було нагороджено орденом Червоної Зірки. 
Завершилося свято хвилиною мовчання в честь вшанування пам'яті всіх наших земляків, які загинули в роки Другої Світової, та побажання всім мирного неба та світлого майбутнього нашій країні.

23 жовтня Ганна Василівна приймала в стінах своєї бібліотеки бібліотекаря села Липецьке 2 частини Аллу Анатоліївну Ткаченко. Для проведення заходу були запрошені  учнів молодших класів місцевої школи. 
День казки під назвою "Казкова райдуга" включав цілий калейдоскоп різноманітних ігрових конкурсів та вікторин "Відгадай казку", "З якої ми казки", "Слідом за чарівним клубочком" та інші. З великим зацікавленням дітки ловили кожне слово Чарівниці-бібліотекарки, намагалися знайти відповідь навіть на самі складні та заплутані питання, дружньо підказували один одному, підтримували друг друга вигуками та оплесками.
Цікавою і для малих, і дорослих учасників заходу стала і
презентація книжкової виставки "Казковий дивограй", під час якої бібліотекар познайомила дітей з найціннішими виданнями авторських та народних казок для дітей, які є у фонді бібліотек нашого району.
Заходи добігли кінця і залишили і у читачів бібліотек, і у членів конкурсного журі тільки гарні враження та позитивні емоції. 

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 728 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz