Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 28 » "Бібліотечний спаринг-2015"
11:50 AM
"Бібліотечний спаринг-2015"

Бібліотеки-ювіляри - 2015 на професійному рингу


Другий рік поспіль в бібліотеках Котовського району проходить огляд-конкурс «Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику».  Метою конкурсу є підвищення професійної майстерності бібліотечних працівників району та стимулювання інтересу громади до роботи бібліотек.
В ході традиційного жеребкування під час урочистого семінару до Всеукраїнського Дня бібліотек визначились партнери цьогорічного конкурсу: бібліотека-філія №36 с. Мардарівка (95 років) та бібліотека філія №33 с. Розалівка (90 років); бібліотека-філія №34 с. Ст. Кульна (65 років) та бібліотека-філія №21 с.Липецьке1ч.(65 років); бібліотека-філія №3 с. Куяльник (70 років) та бібліотека – філія №31 с. Новоселівка (65 років).  
Першою на професійний майданчик вийшли "найстаріші" заклади району - Мардарівська та Розалівська сільські бібліотеки. Так,
7 жовтня бібліотекарем філії №33 села Розалівка Гуцол Валентиною Іванівною був проведений виїзний захід - родинне коло для громади села Мардарівка "Родина - нерозділиме і довічне коло".
Під час заходу бібліотекар провела годину спілкування «Все починається з сім'ї», презентувала книжкову виставку «Моя сім'я – це цілий Всесвіт», але найбільш цікавою частиною заходу став гумористичний родинний турнір «Чоловік і жінка: два чоботи – пара?». 
Зустріч з мардарівцями пройшла на одному диханні, і учасники, і глядачі отримали справжнє задоволення від спілкування, гумору та доброї, невимушеної атмосфери.

12 жовтня в бібліотеці села Розалівка бібліотекар села Мардарівка Людмила Аркадіївна Шевченко запросила громаду на народознавче свято "Пресвята Богородице, моли Бога про нас...", де презентувала книжкову виставку "Козацький оберіг", літературно-музичну композицію "Покрова" за участю старшокласників мардарівської школи на чолі зі шкільним бібліотекарем, продемонструвала відеоролик "Золоті купола козаччини" та запросила автора картин з бісеру на майстер-клас. 
На професійному рингу між двома бібліотеками панували взаєморозуміння, професійна етика та підтримка, а заходи були інформаційно насиченими та цікавими.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 691 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz