Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 9 » "Бібліотечний меридіан"
10:01 AM
"Бібліотечний меридіан"

"Сутінкова сага" - за сім хвилин у випуску "Бібліотечного меридіану"

 

До Дня закоханих для всіх прихильників фентезі та жахів центральна бібліотека Куяльницької ЦБС підготувала новий випуск "Бібліотечного меридіану" "Стефані Майєр та її знаменита Сутінкова сага".  Шістнадцятий випуск меридіану розповідає про творчість відомої американської письменниці, яка в 2020 році призвела справжній фурор, випустивши довгоочікувану п'яту книгу "вампірської" саги.

В очікуванні Дня закоханих ведучі відеоролику Віолета Зінченко та Віталій Бензар не тільки розповідають про неймовірний успіх авторки з першого ж роману, а й про вражаюче, захоплююче,  дивне кохання між простою сучасною школяркою та древнім вампіром. Дванадцять років тому ця сага підкорила серця мільйонів підлітків з 26 країн світу, її читали запоєм, годинами сиділи біля екранів, обговорювали героїв, створювали кумирів. 

Чи можна закохатися у вампіра? Як пережити почуття "столітньому підлітку", який закохався вперше в своєму житті? Як справитися з сильними почуттями юній школярці, яка і кохає, і боїться, і страждає, і неймовірно щаслива?

Дивіться "Бібліотечний меридіан", який придумала, підготувала та майстерно втілила на екрані  завідувачка медіацентром Ольга Волкунович. Якщо вам сподобалось - підписуйтесь на наш канал і чекайте на нові випуски! А головне - читайте і відкривайте для себе нові горизонти і пам1ятайте, що ми працюємо для вас, ми чекаємо на вас!

Переглядів: 1196 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz