Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Березень » 14 » Бібліотечний кросинг "Шевченко на книжкових поличках Подільщини"
5:02 PM
Бібліотечний кросинг "Шевченко на книжкових поличках Подільщини"

Фінальні акорди бібліотечного кросингу

 

14 березня - останній день районного бібліотечного марафону "Шевченко на книжкових поличках Подільщини". Завершують його бібліотечні заклади сіл Глибочок, Бочманівка, Любомирка, Коси, Малий Фонтан.

Читачів Глибочанської бібліотеки привертає увагу книжкова виставка "Вічне слово Кобзаря", яку бібліотекар Тетяна Руснак прикрасила кольоровими ілюстраціями, яскравими цитатами, портретом Шевченка з вишитим рушником та національними символами України. 

Багатотомні серійні видання про життя та творчість Великого Кобзаря прикрасили книжкову виставку "Єднаймо душі словом Кобзаря!" в бібліотеці села Коси, а огляд виставки, проведений бібліотекарем Оленою Дегтяренко, зацікавив і молодших, і дорослих читачів закладу.

"Поет, духовник, Божий дар, відомий світові Кобзар" - таку назву має невелика книжкова виставка в бібліотеці села Любомирка (бібліотекар Наталія Анапольська), виставка в бібліотеці села Бочманівка (бібліотекар Ксенія Чиканчи) "Віддалений у часі, але живий, немеркнучий взірець". Завдячуючи цим виставкам мешканці села можуть  познайомитись з життям геніального поета, зануритися у глибини його творчості.

В низці учасників бібліотечного марафону достойне місце займає і центральна дитяча бібліотека (завідувачка Тетяна Токаренко), яка презентує у марафоні книжкову виставку "Світова велич Шевченка" з макетом  відомого усьому світу "Кобзаря".

Завершуючи звіт про перебіг бібліотечного кросингу, присвяченого Т. Шевченку, не можливо не зупинитися і на експрес-виставці "Поет духовної свободи" в бібліотеці села Малий Фонтан, яка була вже раніше представлена бібліотекарем Іриною Дмитрієвою в рамках кросингу, але сьогодні набула значного вдосконалення і стала основною складовою літературно-поетичної години "Слава Шевченка - слава України".

Детальніше про заходи читайте на блозі ЦБС

 

Переглядів: 744 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz