Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Березень » 12 » Бібліотечний кросинг "Шевченко на книжкових поличках Подільщини"
12:28 PM
Бібліотечний кросинг "Шевченко на книжкових поличках Подільщини"

Шевченкове слово на барвистих, мов світ, рушниках Подільщини

 

Бібліотеками Куяльницької ЦБС продовжує свою ходу районний бібліотечний кросинг "Шевченко на книжкових поличках Подільщини". Днями до його приєднались бібліотеки сіл Новоселівка, Чубівка, Федорівка, Качурівка, Климентеве, Мардарівка, Олександрівка та Ставки.

Однією з найкращих виставок-інсталяцій стала книжкова виставка «Тарас вічний і величний, як сам народ», оформлена бібліотекарем села Чубівка Неонілою Яницькою. Увагу федорівських читачів пригорнула тематична викладка "В саду його поезій", презентована бібліотекарем Оленою Власенко.

Книжкова виставка "Кобзарева струна не вмирає" від завідувачки новоселівської бібліотеки Олени Швець стала складовою цілої низки заходів, присвячених Великому Кобзарю, серед яких і літературний вітраж, і читацьке рандеву, і гра-вікторина, і літературний кросворд. Родзинкою виставки стали вишиті місцевою майстринею Галиною Головчук український рушник та портрет Тараса Шевченка.

Роботою місцевої вишивальниці Людмили Павлів (портрет Шевченка з рядками вірша) прикрашена і виставка-інсталяція бібліотекаря села Качурівка Катерини Гоцуленко "Єднаймо душі словом Кобзаря". 

Український рушник став одним з основних атрибутів тематичної викладки "Кобзарем його ми звемо"  в бібліотеці села Олександрівка (бібліотекар Наталія Суботіна). Маминим вишитим рушником оздобив свою книжкову виставку "Шевченкове слово в віках не старіє" бібліотекар села Климентеве Юрій Дорошенко. Українські квіти-обереги   на вишитому рушникові прикрашають і книжкову викладку "Поет на тлі епохи" в бібліотеці села Ставки (бібліотекар Тетяна Демяненко), і виставку-інсталяцію "Від "Заповіді" до "Заповіту" в бібліотеці села Мардарівка (бібліотекар Людмила Шевченко). 

Усі книжкові виставки привертають до себе велику увагу та користуються неабияким попитом у читачів.

Більше фотографій дивись на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 728 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz