Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Листопад » 15 » Бібліотечний батл
2:57 PM
Бібліотечний батл

"Вареники - Божі хваленики"

 

Гарного осіннього дня до Олексіївської бібліотеки завітала завідуюча Ставківською бібліотекою Тетяна Дем’яненко зі своїм активом в рамках бібліотечного батлу між бібліотеками-ювілярами "Бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику" з народознавчою годиною "Вареники - Божі хваленики".

Бібліотекар з Ставків та її помічниця - бібліотекар села Вишневе Антоніна Станько -  розповіли олексіївським читачам про село та громаду, звідкіля вони приїхали, про смакові пристрасті українців, про пріоритети їх кухні, познайомили з книжковою виставкою, яка включала не тільки добірку книг з рецептами української кухні, а й самими головними героями дійства - варениками з сиром, картоплею, капустою та вишнями, а потім пригостили усіх варениками з сюрпризом, своєрідним гаданням.

Цікаві загадки про українські страви перемежувалися жартівливими конкурсами, гуморесками в чудовому виконанні Олени Бурдейної, піснями про Україну. Всі присутні з великим задоволенням смакували вареничками і щиро дякували гостям за таку пізнавальну і смачну народознавчу годину.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 419 | Додав: Olga | Теги: Конкурс, народознавство, Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz