Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Липень » 24 » "Бібліотечне літо-2019"
3:09 PM
"Бібліотечне літо-2019"

Калейдоскоп літніх заходів

 

Швидко промайнув ще один тиждень літа, порадувавши маленьких читачів бібліотек громади новими цікавими заходами. 

Захоплюючий, пізнавальний інтернет-круїз «Скарби бібліотечних фондів» зібрав біля комп’ютерних моніторів дітей селища Борщі. На початку заходу бібліотекар Оксана Перебітюк розповіла присутнім про сільську бібліотеку, про її можливості, про книжковий фонд, про бібліотечні заходи, а потім запропонувала дітям познайомитися через мережу Інтернет з бібліотеками України, зокрема з науковою бібліотекою Львівського національного університету імені Івана Франка та національною бібліотекою України імені В.І. Вернадського, отримавши нові враження та знання.

До Куяльницької сільської бібліотеки на екскурсію «В гості до Книжкового міста» завітала старша група дитячого садочка "Ромашка". Маленьких майбутніх читачів  зустріла бібліотекар Рита Гарматюк та розповіла їм, що це за заклад, які в ньому правила, які книжечки «живуть» на бібліотечних поличках. З захопленням та цікавістю малята переглянули невеличку лялькову виставу, пограли у настільні дитячі ігри.

В Косівській сільській бібліотеці відбулась краєзнавча вікторина "Одещина наш рідний дім". Бібліотекар Олена Дегтяренко розповіла гостям заходу про славне місто Одесу, про велич та красу Одеської області, провела вікторину, цікаві ігри: "Відгадай так чи ні" та "Маленькі Чомусики", а наостанок  запропонувала переглянути  фотографії міста Одеси, та відгадати, яка саме архітектурні споруди представлені на цих фото.

Завідуюча Гидеримською сільською бібліотекою Василиса Полуденна підготувала для читачів, учнів 2-7  класів, урок хліба "Святий хліб".  Бібліотекар познайомила дітей з обрядами та звичаями нашого народу, де окрасою є хліб, зачитала фрагмент оповідання  "Хліб і золото". У виконанні дітей прозвучали вірші «Як тепло пахне хліб», «Візьму я в руки хліб духмяний», цікаві факти про хліб. 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 372 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz