Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Липень » 3 » "Бібліотечне літо-2019"
1:19 PM
"Бібліотечне літо-2019"

"Вогник літа" в Липецькій бібліотеці

 

Триває літо, але у книжок немає канікул. Прохолодні і затишні кімнати сільських бібліотек Куяльницької громади радо зустрічають маленьких читачів, пропонуючи їм цікаві та змістовні заходи в рамках програми «Діти+Книга=Веселе літо».

Одним з таких заходів став конкурс дитячого малюнку «Вогник літа» в бібліотеці села Липецьке. Метою конкурсу стало залучення дітей до літнього читання, дружного спілкування та розвитку творчих здібностей.

Бібліотекарі Любов Лунгул та Лариса Дімпул запропонувала малечі - учням 1-5 класів - намалювати те, з чим у кожного з них асоціюється літо та літні канікули. І дітки вміло та із задоволенням справилися з цим завданням.

На своїх малюнках маленькі художники зобразили яскраве сонечко, дерева, квіти, тварини, водойми, їхніх близьких людей, а також героїв улюблених мультфільмів про літо. Більше всіх намалював малюнків найменший учасник конкурсу Микитка, якому всього 4 роки і якому дуже подобається гортати яскраві сторінки дитячих книжечок та слухати казки, які читає вголос бібліотекар.

Кожна робота, намальована дітками, була особливою, створеною з душею, вражала своєю оригінальністю та неповторністю, і тому бібліотекарці було дуже складно визначити переможця.

Заохочувальні призи, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час в бібліотеці разом із друзями отримали цього дня усі учасники.

Переглядів: 368 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz