Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Червень » 19 » "Бібліотечне літо-2019"
1:59 PM
"Бібліотечне літо-2019"

Літо. Книжкові пристрасті. Бібліотечні розваги

 

Шкільні майданчики громади припинили свою роботу, але до останнього дня на них вирувало активне життя, книжкові пристрасті, веселі ігри, літературні конкурси, вікторини, квести та інші не менш цікаві заходи, які проводили бібліотекарі спільно з вчителями.

Так, на літньому пришкільному майданчику села Коси відбулись бібліотечні посиденьки "Під Подільським небо краєм, діти казку люблять і читають". Бібліотекар Олена Дегтяренко проводила з дітками різноманітні вікторини, загадувала загадки, залучила до гри «Розкажи цікаво свою улюблену казку». 

В Малофонтанській бібліотеці працівники культури підготували бібліотечний пікнік "Читай, думай, грай". Спочатку пройшов квест - рухлива детективна гра, в якій діти розділилися на дві команди та за допомогою маршрутного листа за підказками шукали різноманітні станції, де розгадували загадки,  кросворди, змагалися, хто краще з команд читає, розставляли книги по алфавіту за автором. Після квесту дітки танцювали, малювали на асфальті. Закінчився бібліотечний пікнік флешмобом "Я люблю читати".

В літньому таборі села Олександрівка бібліотекар Наталія Суботіна провела для дітей захоплюючий урок-гру «У світі цікавого». Разом з бібліотекарем діти читали вголос улюблені казки, характеризували головних героїв, ділилися враженням від почутого, відгадували загадки та взяли участь у веселих рухливих іграх.
Для маленьких читачів Куяльницької бібліотеки була проведена цікава подорож по бібліотеці «В країні знань та розваг». Завідуюча бібліотекою Марія Каназірська ознайомила дітей з розташуванням книжок в бібліотеці та пошуковим каталогом, запропонувала взяти участь у конкурсі розмальовок. Дітки залюбки погрались в онлайн-ігри за комп’ютерами, в дитячий баскетбол та боулінг, порозважались з ляльками з бібліотечного театру. 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 395 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz