Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Червень » 18 » "Бібліотечне літо-2019"
3:21 PM
"Бібліотечне літо-2019"

Діти з Малого Фонтану завітали до центральних бібліотек громади

 

18 червня для школярів Малофонтанської школи став особливим, адже педагоги літнього пришкільного табору спільно з завідувачкою сільською бібліотекою Іриною Дмитрієвою організували екскурсію до центральних бібліотек Куяльницької громади.

Першою зупинкою екскурсійного автобусу стала центральна дитяча бібліотека на проспекті Шевченка, де діти познайомились з сучасним книжковим фондом для маленьких читачів, з читацькою залою, де можна отримати корисну інформацію з книжок та інтернету, погратися в онлайн-ігри, подивились виставу лялькового театру про правила користування бібліотекою та книгою.

Другою зупинкою стала центральна бібліотека для дорослих, розміщена на вулиці Соборній, яка відкриє свої двері, коли дітки перейдуть до 9 класу. 

Діти були в захваті від просторого абонементу, великої кількості книжок на полицях,  розмаїття яскравих виставок та цікавої розповіді про літературу.  В читацькій залі вони дізнались про Куточок європейської інформації, познайомились з  книжковою виставку, присвяченою Україні та дізнались про школу лірників, яка діяла в 19 столітті в селі Коси.  Краєзнавчий відділ познайомив школярів з народними оберегами нашого краю та поетами Подільщини. Зацікавила дітей та дорослих і робота відділу комплектування та обробки літератури, який забезпечує новими книжками усі сільські бібліотеки-філії.

Завершилась екскурсія в бібліотечному медіацентрі, де дітям продемонстрували добірку яскравих мультфільмів про дружбу. І діти, і дорослі щиро дякували за гостинну зустріч та змістовну інформацію.

Детальніше про екскурсію читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 597 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz