Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Червень » 10 » "Бібліотечне літо-2019"
11:52 AM
"Бібліотечне літо-2019"

"Бібліотечний десант" на літніх пришкільних майданчиках

 

Набирає ходу бібліотечна програма «Діти+Книга=Веселе літо». «Бібліотечний десант» методичних центрів з веселими ляльковими виставами, рухливими іграми, конкурсами, літературними вікторинами та квітами з повітряних кульок вже побував на дитячих майданчиках сіл Борщі, Малий Фонтан, Петрівка та Мала Кіндратівка.

Захоплюючу конкурсну програму на відкритті літнього оздоровчого табору при Малофонтанській школі провели спільно з вчителями працівники культури Ірина Дмитрієва та Ірина Попенко. Діти із задоволенням змагалися в різноманітних конкурсах та рухливих іграх, відгадували загадки, відповідали на питання літературних вікторин.

«Розумники та розумниці» - під такою назвою пройшла літературно-розважальна година на літньому майданчику біля Вишнівської ЗЗСО I-III ступенів, яку підготували бібліотекарі Вишнівської сільської бібліотеки Антоніна Станько та Ставківської сільської бібліотеки Тетяна Демяненко. Діти відгадували загадки, давали відповіді на запитання вікторин, приймали участь в конкурсах «Склади правильно слово», «Хто більше назбирає цукерок із зав’язаними очима».

Цікавий захід - книжковий дайвінг "Я з книгою відкриваю Всесвіт" - відбувся на пришкільному майданчику в селі Коси для учнів 2-4 класів. Бібліотекар Олена Дегтяренко підготувала вікторину "Цей чарівний світ казок". Дітки відгадували казки по картинкам, по уривкам зі змісту, збирали картинки-пазли своєї улюбленої казки.

Яскравим заходом програми стала екскурсія до Малофонтанської бібліотеки «Чарівна кімната», під час якої завідуюча бібліотекою розповіла дітям про значення слова «бібліотека», про значення книги в житті людини, про правила поведінки в бібліотеці, правила користування книгою та  каталогом. Разом із завідуючою  клубом була проведена фізкультхвилинка з дітками, літературна вікторина-гра «У казки на гостинах», інсценізація казки «Ріпка». Зацікавили дітей і відеопрезентація «Чому потрібно читати книгу», і танцювальний конкурс, і книжкова виставка «Дитинства світ чарівний». 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 421 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz