Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Червень » 22 » "Бібліотечне літо"-2015 триває
7:55 AM
"Бібліотечне літо"-2015 триває

З книгою в просторі літа

 

Цього тижня районна дитяча бібліотека відвідала  літні майданчики сіл Малий Фонтан та Гидирим з низкою заходів в рамках програми  «Діти + Книги = Веселе літо». Бібліотекарі презентували для дітей  книжкову виставку “Перлини європейських казок”,  провели гру «Казкові друзі», продемонстрували лялькові вистави «У казковому лісі» та «Гарненька шубка», які підняли настрій усім глядачам. Школярики брали активну участь у «Казковому марафоні», конкурсах та іграх. 
В бібліотеці селища Борщі бібліотекар О. Перебітюк запросила дітей на
народознавчу виховну годину "Продовжіть народні прислів'я".
В школі села Новоселівка пройшов
День здоров'я "Майбутнє наше - то лиш наша справа", підготовлений завідувачкою сільською бібліотекою Швець О.М. та працівниками Будинку культури Мойсенцем М.К. і Криуліною Г.Д.
Діти разом із дорослими перегортали сторінки бібліотечного
усного журналу "Здоров’я",  на сторінках якого - розповідь головного лікаря–терапевта місцевої лікарні Іздебської О.Г. про правила особистої гігієни школяра та правильне харчування, перегляд мультфільмів із відомих творів Корнія Чуковського «Мийдодір» та «Федорине горе», інсценування «Ми чистоту й порядок любим» у виконанні школярів.
Участь у
розважально-спортивному заході "Веселий м'яч" взяли діти селища Борщі. Бібліотекар познайомила з історію м'яча та книжками про різноманітні види професійного спорту з м'ячем, які є в бібліотеці. Завідуюча клубом Балінська І.О. запросила всіх до веселих ігор з м'ячем: "Вишибало", " Десятка", "Гаряча картопля", "Шанс", в які грало не одне покоління.
Бібліотекар села Борщі Наталія Іванкова запросила учасників шкільного табору на
зустріч з відомим в селі бджолярем А.М. Біслічуком, який  продемонстрував дітям "хатинку, де живуть бджоли", розповів про життя бджолиної сім'ї, про секрети добування цілющого меду та продуктів бджільництва, звертаючи увагу дітей на книжки, які допомагають йому правильно доглядати за бджолами.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 650 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz