Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Липень » 17 » Бібліотечне літо
10:07 AM
Бібліотечне літо

Канікули з бібліотекою продовжуються

 

У розпалі літо і великі шкільні канікули. Липневе сонечко дарує дітям яскраві промені, які стають усе спекотнішими і спекотнішими. А у спеку найкраще всього сидіти в холодочку під деревами, займатись творчістю або разом із бібліотекарем гортати сторінки улюбленої книжки.

Чимало дітлахів збирається на квітучий галявині в парку села Липецьке на голосні читання просто неба під назвою "Якщо ви не читали, ми йдемо до вас". Діти уважно слухають бібліотекарів Любов Лунгул та Ларису Димпул, які читають популярні казки, потім активно обговорюють їх, розповідають, які казочки ім ще відомі. Продовжуються читання цікавими казковими вікторинами. І, навіть, ті дітки, хто ще жодного разу не були в бібліотеці, захоплено розглядають нові цікаві книжечки та яскраві журнали, привчаються любити та поважати книжку ще змалку.

Активно працює з читачами цими спекотними липневими днями і бібліотека села Гидерим, яка запросила більш доросліших читачів, учнів 8-11 класів, на презентацію книжкової виставки «Мій край, земля золотокрила».

Завідувачка бібліотекою Василиса Полуденна ознайомила присутніх з літературним сузір’ям Подільщини, приділивши особливу увагу поетичним збірках Анатолія Ковальського "Королевская сага", "Цветок папоротника", "Пам'ять сердца ", "Седое сердце", "Мгновение за мгновением" та книзі «Огонь Холокоста» Олександра Корембліта. Уважно слухали хлопці та дівчата про життя та творчість письменників-земляків Г. Колесова, Г. Якушева, Л.Шиманської, Ю.Шестової, натхнення яким дарувала наша рідна земля.

Канікули з бібліотекою продовжуються!

 

Переглядів: 829 | Додав: Olga | Теги: діти, бібліотечне літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz