Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 11 » "Бібліотечне літо"
1:16 PM
"Бібліотечне літо"

Казкове "Бібліотечне літо"

 

Ще в ранньому дитинстві приходять в наше життя казки, які цікавлять нас і бентежать, змушують захоплюватися, хвилюватися, уявляти. З першими казочками нас знайомлять батьки, а потім на допомогу їм стають вчителі і бібліотекарі. Відкриваючи для дітей світ казок, вони роблять їх кращими, навчають мудрості і доброти. І не дивно, що переважна кількість заходів "Бібліотечного літа" присвячується саме казкам.

Так, 7 червня завідувачка бібліотекою села Малий Фонтан Ірина Дмитрієва спільно з завідувачкою клубом Іриною Попенко провели для учнів Малофонтанської школи літературний вернісаж "У світі казки чарівної". Спочатку була проведена казка-гра "Подорож до країни Читландії" з вікторинами "Лист із пляшки",  "Хто… Хто?", загадками, кросвордами і пазлами. Далі всі відправились до клубу на цікаві конкурси. Наприкінці заходу на дітей чекав танцювальний флешмоб.

А наступного дня, 8 червня, подорож у незвідану, цікаву книжкову країну з казковим лабіринтом під назвою «Ключі від казки» запропонувала своїм маленьким читачам, учням 1-4 класів, завідувачка Новоселівською сільською бібліотекою Олена Швець. Дітям довелося позмагатися у конкурсі «Упізнай героя за його вчинками або діями», у вікторинах «З якої казки ці слова?», «Хто..., хто...?», «Серпантин казок», у літературній гра «Казкові герої» та переглянути книжки відомих українських та зарубіжних казкарів світу з книжкової полиці «Скарбничка чарівних казок».

11 червня до Гидеримської сільської бібліотеки на свято казки завітали діти зі шкільного табору "Сонечко". Завідувачка бібліотекою Василиса Полуденнна підготувала учням "Казковий пікнік" з казками-іграми та цікавими літературними вікторинами, презентувала книжкову виставку "Світ казковий і прекрасний" та ознайомила дітей з новими книжками українських письменників.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 746 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz