Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 7 » "Бібліотечне літо"
10:20 AM
"Бібліотечне літо"

"Книжкова Читалія": робота бібліотек району у літній період

 

6 червня в центральній бібліотеці Куяльницькій ЦБС відбувся семінар - професійний майданчик "Ігрові форми масової роботи з читачами-дітьми", на якому розглядався практичний досвід роботи провідних бібліотекарів району на пришкільних майданчиках в рамках програми "Бібліотечне літо". Семінар був підготовлений працівниками центральної дитячої бібліотеки.

З метою організації роботи на дитячих майданчиках познайомила сільських бібліотекарів завідувачка ЦДБ Тетяна Токаренко, зупинившись на важливості залучення дітей до читання з використанням різноманітних ігрових форм та засобів. Директор ЦБС Світлана Дюгаєва зауважила на необхідності підняття актуальної для сьогодення теми булінгу серед дітей та підлітків. Методист по роботі з дітьми Олена Зінченко підготувала методичний кейс з добіркою готових сценаріїв та планів масових заходів з учнями 5-9 класів та презентувала добірку тематичних вебсайтів для бібліотекарів, а бібліотекар Анелія Сліпенчук розповіла про особливості роботи з дошкільниками та учнями 1-4 класів.

Бібліотекар Інтернет-центру Ольги Волкунович познайомила присутніх з інноваційним проектом цьогорічного Книжкового Арсеналу, презентувавши відеоролик "Віар-книги - проект майбутнього". 

Детальніше про семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 700 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz