Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 4 » "Бібліотечне літо"
1:41 PM
"Бібліотечне літо"

Хай щастю дитини не буде кінця!

 

Літні канікули - пора розваг та відпочинку для дітей. На пришкільних майданчиках сільських шкіл вирує «Бібліотечне літо». В рамках програми Куяльницької ЦБС по залученню до читання дітей та юнацтва бібліотекарі проводять різноманітні розважально-ігрові заходи, квести, вікторини, презентації книжкових новинок, екскурсії до бібліотеки.

Розпочала «Бібліотечне літо-2018» завідувачка бібліотекою села Малий Фонтан Ірина Дмитрієва екскурсію для  учнів молодших класів. Бібліотекар ознайомила дітей з правилами користування бібліотекою, розповіла про бібліотечні книги та каталоги. Після танцювальної розминки діткам була запропонована літературна вікторина "У казки на гостинах".

Не оминули бібліотекарі увагою і прекрасне свято радості та надії – Міжнародний день захисту дітей - і стали учасниками великих і яскравих заходів, які відбулись в сільських школах та Будинках культури.

Так, в Гидеримському Будинку культури пройшло свято "Ми - твоє майбутнє, Україно!» для учнів 1-5 класів. Завідувачка сільською бібліотекою Василиса Полуденна розповіла дітям про історію виникнення свята, провела цікаву конкурсну програму з літературними іграми та конкурсом малюнків  "Я - частина Всесвіту". Директор Будинку культури Олеся Смілянська підготувала невеличкий концерт та  танцювальний флешмоб

Веселе конкурсно-розважальне свято для дітей пройшло в Малофонтанській школі. За участі  завідувачки сільською бібліотекою Ірини Дмитрієвої відбулись різноманітні конкурси, вікторини та рухливі ігри.

Святковий концерт та розважальна програма, підготовлена завідувачкою клубом І. Урсул, завідувачкою сільською бібліотекою М. Каназірською та учасниками танцювального гуртка, пройшла в Куяльницькій школі. Під час свята проводились різноманітні веселі спортивні конкурси, танцювальний флешмоб, конкурс малюнків на асфальті.

Новоселівський Будинок культури запросив дітей на розважальну програму "Хай щастю дитини не буде кінця!". Ведучі свята - завідуюча бібліотекою Олена Швець та Людмила Мойсенець - привітали присутніх і побажали гарного відпочинку на літніх канікулах. Бібліотекар презентувала книжкову виставку "Мандри книжковим Всесвітом" і представила виставку дитячих робіт з бісеру "Дива рукотворні". Великий емоційний заряд енергії отримали діти під час ігор, цікавих квестів та конкурсів.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 622 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz